fredag 25 september 2015

KLT gör det igen...

efter en tuff skolvecka med många resor till kalmar inklusive långa skoldagar kan jag äntligen få andas ut och ta helg, men den här helgen satt långt inne...
missade "tidiga" tåget med fem minuter vilket innebar att förmiddagens plugg fick fortsätta även på eftermiddagen (vilket i och för sig var bra) och vi fick ta det "sena" tåget hem. men när vi kommer till tåget är hela tåget fullt och halva passagerarantalet står upp. jag menar, finns det inget säkerhetstänk? ingen maxgräns? under två stationer finns det inga sittplatser till halva antalet passagerare vad händer? borde det inte finnas någon regel som säger att klt då är skyldiga att ersätta oss stående med en buss eller ett annat tåg? inte nog med det, det var ett av de nya tågen som gick som har färre antal platser gentemot de gamla. och hur kommer det sig? och ingen får sitta i förstaklass om du inte  har biljetter till det, som om det spelar någon roll när det är så trångt på tåget så ingen kan röra sig. inte första gången klt gör bort sig. blir så trött! och vilken underbar start på helgen. 

dock har den här tuffa veckan faktiskt bjudit på några ljusglimtar. i onsdags var jag uppe i kalmar för att kolla på filmer vi spelat in med klassen i våra dramakurser. riktigt kul att se alla "in action" med dans och teater. det bjöds även på en härlig kakbuffé! 


men det var inte slut där! på onsdagskvällen bjöd bexell hem oss tjejer på middag där det serverades en supergod kycklingsoppa med majsbröd som tillbehör. det satt riktigt fint vill jag lova! en riktig lyxonsdag mitt i veckan gav extra energi till resterande dagar. 




ikväll blir det fredagsmys och slötittande på idol. kanske kommer bli en bra helg trots allt? 

Inga kommentarer: